плеер в блог
рейтинг треков
CardioShop specb Download copy

25 декабря, 21:00. "ГДЕ?" - на Radio Cardiowave

«ГДЕ?» — коллектив из города Горловки, Донецкой области. Презентация «Зимнего альбома» группы, записанного в период с марта по ноябрь 2014 года в эпицентре военно-политического конфликта на юго-востоке Украины, состоится 25 декабря в 21:00 в эфире интернет-радио Cardiowave.

2014-12-25-gde

Комментарии  

 
+1 #1 Radio Black 25.12.2014 17:48
мне очень нравиться фраза

Цитата:
военно-политического конфликта на юго-востоке Украины
сразу вспоминается:

Цитата:
Volodymyr Yermolenko

коли я спілкуюся з західними людьми, які називають нинішні події Ukraine crisis та Ukraine conflict, я ніжно тисну їхні руки, дружньо торкаюся їхнього плеча, ставлю їм пісню ticket to the moon та закликаю їх не зупинятися у своїх фантазіях і називати, наприклад:

- вторгнення гітлера в Чехословаччину - Czechoslovakia crisis
- вторгнення гітлера і сталіна в Польщу - Poland crisis
- радянські танки в Празі - Dubcek crisis
- бомбардування Хіросіми і Нагасакі - Hiroshima crisis
- Голокост - Jewish crisis
- геноцид в Конго - Elefants crisis
- вирізання Іродом немовлят у Віфліємі - infants crisis

Все має бути послідовно, в назві злочину має бути лише ім'я жертви, кажу я їм і ніжно дивлюся в їхні блакитні (чорні, карі, зелені) очі
 
 
0 #2 Carl,s 29.01.2015 02:02
Тоже вспомнилось:

Цитата:
БІЛЬШОВИК! *** Стрімкий будьонівський бекіцер! Гевулт! Вейз мір! Азохен вей! Тремтить денікінський офіцер - В атаку красний йде єврей! Луна: "Дісонем авцелухес!" Вперед! Весь циміс в боротьбі! Авек, буржуй! У жирний тухес А їдиш штик вженем тобі! Повстань, хламейзер! В руки штуцер! Б’є боренбойм, сурмить сурма, Це наш останній комішуцер - Шляху цурік у нас нема! Моторний козак Шльома Коган Вганяє кулі у наган: "В нас буде нахес, як ні в кого" Хто шлепер був, той буде пан!" Хоч буде грізний комішуцер І цайт коней уже сідлать, Він має пісень революцен, Він зара буде їх співать! Хвацький рубака Ізя-вихрест, Натхненний руською тоской, Йому підспівує вихристо: "Кто был изгой, тот будет гой!"
ПРИСПІВ Шолем, шолем, Гуляйполем Козаки йдуть...
Юрко Позаяк
 

You have no rights to post comments